31 грудня 2020 р. 14:54

За порядком в Одеській області у новорічну ніч стежитимуть більше 1,5 тисяч правоохоронців

За порядком в Одеській області у новорічну ніч стежитимуть більше 1,5 тисяч правоохоронців

У святкову ніч правоохоронці будуть працювати у посиленому режимі – загалом на патрулювання населених пунктів області заступить більше 1,5 тисяч співробітників поліції та нацгвардії. 

Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції в Одеській області.

Відпрацьовуватимуться вулиці, місця проведення святкових заходів та відпочинку людей, у тому числі приділятимуть увагу недопущенню порушень карантинних вимог. 

В Одесі між тим з 31 грудня розпочне роботу каток на Грецькій площі. До 16:00 31 грудня 2020 року можна зателефонувати Діду Морозу та Снігуроньці. 

31 грудня з 22:00 розпочнеться трансляція святкового концерту «Новий рік - онлайн» на телеканалі «Перший міський», офіційному сайті міста і ютуб-каналах: Думська, 1 та Одеса онлайн.

Центральною подією новорічної ночі стануть святкові феєрверки опівночі 31 грудня, які ознаменують собою настання 2021 року.

Подивитися святковий новорічний салют можна буде у всіх районах міста на таких локаціях: Думська площа, парк ім. Горького, майдан Незалежності та біля Суворовської райадміністрації (просп. Добровольського, 106).

Нагадаємо, Одеський міський голова Генадій Труханов підписав розпорядження про виділення коштів на організацію та проведення заходів у рамках святкування Нового 2021 року та Різдва Христового. 

Поділитися