09 травня 2020 р. 15:10

Вулицю перекриють: Новощіпний ряд в Одесі почнуть ремонтувати з понеділка

Вулицю перекриють: Новощіпний ряд в Одесі почнуть ремонтувати з понеділка

Згідно з розпорядженням Одеського міського голови Геннадія Труханова, з 12 травня 2020 року по 12 липня 2021 року у Одесі тимчасово закриють рух автотранспорту по вулиці Новощіпний ряд у зв’язку з проведенням робіт з капітального ремонту.

Про це повідомили у пресслужбі муниципалітета.

Роботи проводитимуться у два етапи: на першому планується закриття частини вулиці, на ділянці від вул. Преображенської до вул. Водопровідної, з 12 травня 2020 року по 12 січня 2021 року. Другий етап передбачає закриття частини вулиці, перехрестя вул. Новощіпний ряд та вул. Водопровідної, на ділянці від Італійського бульвару до виїзду з автостанції «Старосінна» – з 12 січня по 12 липня 2021 року.

Також з початком першого етапу капітального ремонту, з 12 травня 2020 року по 12 січня 2021 року або до завершення ремонтних робіт, вносяться тимчасові зміни у роботу міського громадського транспорту.

Робота трамвайних маршрутів № 3 «пл. Старосіна - Люстдорф», № 10 «пл. Старосіна – вул. Іцхака Рабіна» буде організована за скороченою схемою руху до пл. Старосіна (Залізничний вокзал).

Робота трамвайного маршруту № 11 «пл. Старосіна – пл. Олексіївська» буде призупинена. Рух автобусних маршрутів №№ 117, 121, 149, 214, 220а у напрямку до 1-ї ст. Люстдорфської дороги здійснюватиметься від вул. Катерининської на вул. Пантелеймонівську, вул. Водопровідну і далі за маршрутами.

Автобусні маршрути №№ 117, 121, 149, 220а у напрямку руху до Центру міста - від Італійського бульвару на Привокзальну площу, вул. Пантелеймонівську, вул. Катерининську і далі за маршрутами. 

Нагадаємо, у цьому році Одеська міська рада освоїть 153,9 млн грн кредиту. За рахунок кредиту «Ощадбанку» планується на 10 мільйонів збільшити фінансування на проєктування та капітальний ремонт корпусу приймального відділення КУ «Міська клінічна лікарня № 11», а також 61 мільйон витратити на  капітальний ремонт вулиць Новощіпний ряд, Софіївська та узвіз Маринеска.

Нагадаємо також, що переможцем тендеру по вибору підрядника для цього ремонта стала компанія «Ростдорстрой», яка має отримати за роботу 157 млн 910,4 тис. грн.

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновниками ТОВ «Ростдорстрой» є Комерційне товариство з обмеженою відповідальністю «Оттама», а кінцевими бенефіціарами - Євген Коновалов і Юрій Шумахер. Юрій Шумахер також є депутатом Одеської міської ради від фракції «Довіряй справах» Одеського міського голови Геннадія Труханова.

Крім того Управління дорожнього господарства уклало договір з компанією «Технопроект» про проведення авторського нагляду за ремонтом вулиці Новощепной ряд. Кінцевим бенефіціаром цієї компанії є Наталя Ганевич. Вона ж значиться кінцевим бенефіціаром ТОВ «Ростгранкар'єр», директором якого є Євген Коновалов - один з власників ТОВ «Ростдорстрой», яке виграло тендер на ремонт Новощіпного ряду.

Поділитися