17 серпня 2020 р. 22:05

Водія одеської маршрутки оштрафували за перевезення стоячих пасажирів на 17 тисяч гривень

Водія одеської маршрутки оштрафували за перевезення стоячих пасажирів на 17 тисяч гривень

Приморський районний суд  притяг водія маршрутки до адміністративної відповідальності  за порушення правил карантину за статтею 44-3 КУпАП.

Така інформація була оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Водій  на початку липня проїжджав вулицею Балківська, перевозячи в салоні 24 пасажири. Згідно технічної характеристики, «сидячих» місць в його маршрутці було 20. Таким чином, чотири людини в маршрутці їхали стоячи.

Зазначимо, що підсудний свою провину не заперечував, і суд визнав його винним. Тепер чоловік вимушений сплатити штраф у розмірі 17 тисяч гривень і 420 грн судового збору.

Нагадаємо, Приморський суд Одеси оштрафував адміністратора нічного клубу Red Line на пляжі «Аркадія» на 17 тисяч гривень, зобов'язавши також виплатити 420 гривень судового збору.

Раніше Малиновський районний суд Одеси визнав винним продавця, який торгував на ринку «Черьомушки» без медичної маски, в порушенні постанови Кабінету міністрів про запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Як випливає з постанови суду, протокол на чоловіка склали 22 червня.

Ще раніше Приморський районний суд Одеси визнав одесита, який гуляв без документів, винним в адміністративному правопорушенні і оштрафував його на 17 тисяч гривень.

Нагадаємо, мобільні групи поліції з кінця травня по початок липня поточного року провели 213 карантинних рейдів розважальними закладами Одеської області

Поділитися