11 березня 2020 р. 21:20

Вкластися у «Велике будівництво»: садок на 190 місць в Авангарді планують закінчити до кінця року

Вкластися у «Велике будівництво»: садок на 190 місць в Авангарді планують закінчити до кінця року

Дитячий садочок на 190 місць у селищі Авангард Овідіопольского району Одеської області здадуть вже цього року - будівельники працюють у прискореному темпі.

Про це повідомив керівник Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

«Роботи на будівельному майданчику тривають безперервно. Садочок буде зведено за найвищими нормами та стандартами будівництва, аби дітки зростали у безпечному та творчому просторі. Дуже радію, що цей об'єкт з'явиться у центрі Авангардівської ОТГ, де проживає багато молодих сімей», — зазначив керівник Одеської ОДА Максим Куций.

Кошти на будівництво виділив Державний фонд регіонального розвитку.

Нагадаємо, що Державна архітектурно-будівельна інспекція дозволила Авангардівськії об'єднанії громаді почати будівництво дитячого садка на 190 місць ще у 2019 році. 

Підрядником стало ТОВ «Вестт», яка в жовтні 2018 року виграла тендер. За роботу компанії, повинні заплатити 56 мільйонів 512 тисяч 560 гривень. 

Згідно з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновниками ТОВ «Вестт» є Тетяна Веріенко і Василь Мітрієв. Тетяна Веріенко є також засновницею ТОВ «Інтер-буд» разом з Іриною Патуріду, яка, в свою чергу, є донькою мера Чорноморська Валерія Хмельнюка.

Поділитися