29 липня 2020 р. 16:24

В поліції розповіли, де відсьогодні запрацюють TruCAM на Одещині

В поліції розповіли, де відсьогодні запрацюють TruCAM на Одещині

Поліція збільшить кількість місць на дорогах Одеської області, де патрульні вимірюватимуть швидкість приладом TruCAM. 

Про це повідомили у пресслужбі відомства. 

Загалом відсьогодні, 29 липня, з’явиться ще 43 нових та буде розширено вже п'ять існуючих ділянок. Місця визначалися на підставі проведеного аналізу аварійності на аварійно-небезпечних ділянках автодоріг та в місцях концентрації ДТП, скоєних через перевищення швидкості руху.

Зокрема, в Одеській області нові місця наступні: 360-440 кілометри траси Київ - Одеса, 13-50 кілометри траси Одеса - Южний - М-14 з під'їздами, та 8-39 кілометри Одеса - Білгород-Дністровський - Монаші - М-15.  

Нагадаємо, патрульна поліція Одеської області з жовтня 2018 року почала використовувати засоби для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів - лазерні пристрої для вимірювання швидкості TruCam в місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг.

Нагадаємо також, що 18 липня о близько 8 ранку на автошляху Одеса - Рені, поблизу с. Саф’яни Ізмаїльського району, сталося зіткнення двох легкових автомобілів, внаслідок чого загинули шість осіб. 3 особи госпіталізовано, з них одна дитина 2018 р.н. Після цього співробітники патрульної поліції почали цілодобово патрулювати усі аварійно-складні ділянки доріг міжнародного та регіонального значення.

Поділитися