22 березня 2020 р. 20:01

В Окнах закриють ринок через можливий випадок коронавірусу в Захарівському районі

В Окнах закриють ринок через можливий випадок коронавірусу в Захарівському районі

Голова Окнянської районної державної адміністрації Наталя Буйненко провела засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на якому вирішили призупинити з 00:00 години 22 березня до 3 квітня роботу дочірнього підприємства Красноокнянський ринок.

Про це повідомили у пресслужбі Окнянської райдержадміністрації. 

Терміновість даного рішення викликана тим, що 20 березня до інфекційної лікарні міста Одеса госпіталізовано жінку яка прибула з Польщі, з сусіднього Захарівського района (села Шибка)  з підозрою на коронавірусну інфекцію. Всі контактуючі знаходяться на самоізоляції та письмово попереджені про кримінальну відповідальність у разі порушення. Також повідомляємо, що відповідними рішенням комісії ТБ та НС Захарівської РДА ринки в Захарівському районі закриті.

Нагадаємо, Одеський муніципалітет після засідання об'єднаних штабів із запобігання розповсюдження коронавірусу має намір все ж відмінити на період карантину пільги на проїзд у міському транспорті. 

Питання відміни пільг розглядали на засіданні виконкому у п'ятницю, 20 березня, та заявили тоді журналістам, що не будуть їх відміняти. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Поділитися