30 квітня 2020 р. 15:13

В Одеській області водія маршрутки оштрафували за перевищення кількості пасажирів

В Одеській області водія маршрутки оштрафували за перевищення кількості пасажирів

Суддя Біляївського районного суду Одеської області визнала водія маршрутного таксі винним у порушенні правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм та оштрафувала його на 17 тисяч гривень.

Про це повідомили у пресслужбі суду. 

Як йдеться у повідомленні, 25 березня о 20:50 водій маршрутного таксі віз містом у автобусі «Богдан А 09212» 14 пасажирів, що було вище встановленої кількості.

У судовому засіданні чоловік свою вину у скоєному правопорушенні визнав та пояснив, що йому було відомо про карантині заходи, а дозвіл на провезення понад 10 людей в автобусі він не мав. Відповідний дозвіл на перевезення в автобусі 25 пасажирів він отримав тільки 30 березня. Водій розумів, що порушив вимоги постанови КМУ, але був нічний час, та йому, за його словами, було шкода людей які не мали змоги добратися до дому.

Нагадаємо, Ізмаїльський міськрайонний суд оштрафував місцевого перукаря за порушення обмежень, накладених Кабінетом міністрів в рамках карантину.

Раніше недотримання обмежувальних заходів підприємством на вулиці Балківській зафіксували співробітники Хаджибеївського відділення поліції.

Поділитися