16 листопада 2020 р. 08:53

В Одеській області тягач з БМП протаранив мікроавтобус

В Одеській області тягач з БМП протаранив мікроавтобус

Дорожньо-транспортна пригода сталася між тягачем, який транспортував військову техніку, та Mercedes Sprinter.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

Внаслідок перекидання мікроавтобуса тілесні ушкодження отримала його пасажирка, її доставили у лікарню з попереднім діагнозом «перелом тазу». 

За попередньою інформацією, військовий тягач їхав по польовій дорозі у бік селища міського типу Чорноморське до військової частини, але, перетинаючи трасу, не надав переваги у русі Mercedes, який рухався по головній дорозі. Щоб уникнути зіткнення водій мікроавтобуса вивернув кермо та від маневру перекинувся. В автомобілі їхала родина з п’яти осіб, постраждала 44-річна дружина водія, яку госпіталізовано. 

Вирішується питання щодо внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Обставини ДТП ще встановлюються, на місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу. 

Нагадаємо, мікроавтобуси Toyota Hiace та Mercedes Sprinter зіштовхнулися 15 листопада о 5:51 на 68 км автодороги Одеса — Рені в Білгород-Дністровському районі, поблизу села Старокозацьке Одеської області. 

Раніше водій автомобіля Chevrolet Avео в’їхав в натовп людей та продовжив рух з місця дорожньо-транспортної пригоди і його довелося переслідувати поліцейським. 

А ще раніше в Одесі автомобіль Toyota в’їхав у зупинку громадського транспорту, на якій були люди. Внаслідок події тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 39-річна жінка, її 15-річна донька, 16-річний хлопець та 48-річна жінка. Зараз вони у лікарні.

Водій автомобіля Toyota пояснив, що не впорався з керуванням через те, що намагався уникнути зіткнення з BMW.

Поділитися