29 липня 2020 р. 18:24

В Одеській області мають ліквідувати три митних пости та створити нові

В Одеській області мають ліквідувати три митних пости та створити нові

Державна митна служба України наказала ліквідувати митні пости «Міжнародний аеропорт «Одеса», «Одеса-спеціалізований» та «Аккерман».

Про це повідомили у пресслужбі Одеської митниці.

Замість цього створюють митні пости «Одеса-аеропорт», «Одеса-вантажний» та «Білгород-Дністровський». Митний пост «Одеса-вантажний» створюється на базі відділів митного оформлення №2 та №6 митного поста «Одеса».

У свою чергу, відділи митного оформлення ліквідованого митного поста «Спеціалізований» відійшли: ВМО №2, що спеціалізувався на митному оформленні вживаних автомобілів, - до митного поста «Одеса», а ВМО №1, до компетенції якого відноситься митний контроль та оформлення міжнародних поштових відправлень, - до митного поста «Одеса-аеропорт».

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження у справі за позовом Михайла Грібанова, який просить ОАСК поновити його на посаді начальника Одеської митниці Державної митної служби.

Нагадаємо також, що Слідчі Державного бюро розслідувань та поліцейські затримали двох керівників митних постів та заступника начальника відділу митного оформлення одно з митних постів Одеської митниці після одержання ними неправомірної вигоди. 

Поділитися