22 листопада 2020 р. 11:38

В Одесі вогнеборці ліквідували пожежу в студентському гуртожитку

В Одесі вогнеборці ліквідували пожежу в студентському гуртожитку

21 листопада о п'ятій годині вечора горів гуртожиток № 9 Одеської юридичної академії, адресою: Приморський район, вул. Академічна, 30. Про це повідомила пресслужба ДСНС України. 

За інформацією рятувальників, надійшло повідомлення про загорання у кімнаті на 5-му поверсі 7-ми поверхової будівлі гуртожитку. 

По прибуттю відділення встановлено загорання домашніх речей та меблів в кімнаті на 4-му поверсі будівлі гуртожитку.

Вогнеборці пожежу локалізували о 17:29 та її ліквідували о 17:35 на площі 20 кв. м. Під час ліквідації пожежі з верхніх поверхів по автодрабині врятовано 2 особи та евакуйовано шляхом виведення 15 осіб. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збиток встановлюються.

До ліквідації пожежі залучались 43 чоловіка особового складу та 10 одиниць основної пожежної техніки.

Нагадаємо, мешканцю Одеської області спалили одразу три авто. Загоряння «Mazda», «Fiat» та «ВАЗу» сталося вночі біля приватного будинку 45-річного жителя Маяк, якому вони належать. вогонь чоловік з членами родини загасили самостійно.

Також нагадаємо, що прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох мешканців Одеси, які підозрюються у готуванні терористичного акту біля культової споруди в Одесі, а саме підпал мечеті.

Ще суд взяв під варту співробітника одного з підрозділів Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області, підозрюваного в умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу. За даними слідства, у період з грудня 2019 року по квітень 2020 року пожежник разом з двома спільниками з Дніпропетровщини, на замовлення та за грошову винагороду, скоїли підпал трьох елітних авто в центрі Одеси.

Поділитися