25 листопада 2020 р. 10:34

В Одесі кран в'їхав у маршрутку є постраждалі (оновлено)

В Одесі кран в'їхав у маршрутку є постраждалі (оновлено)

Троє пасажирів маршрутного автобуса №145 постраждали через аварію за участю крану на вулиці Середньофонтанській в Одесі.

Про це повідомили у пресслужбі Одеського муніципалітету. 

Двоє постраждалих опинилися в лікарні, у госпіталізованих ушкодження середньої тяжкості. Ще одна постраждала, після того як їй допомогли лікарі швидкої допомоги, відмовилася від госпіталізації. 

Попередньо водій крану не дотримався безпечної дистанції на дорозі. 

ФОТО: Думська

14:42 Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає  обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Нагадаємо, 10 листопада водій автомобіля Toyota в’їхав у зупинку громадського транспорту. Внаслідок події тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 39-річна жінка, її 15-річна донька, 16-річний хлопець та 48-річна жінка. Зараз вони у лікарні.

13 серпня близько 3 години ночі на автодорозі Київ-Одеса відбулося зіткнення двох рейсових автобусів. Внаслідок пригоди двоє осіб загинули, 12 інших пасажирів доправлені до лікувальних закладів із різним ступенем тілесних ушкоджень.

Нагадаємо також, що на автошляху Одеса - Рені, поблизу с. Саф’яни Ізмаїльського району, сталося зіткнення двох легкових автомобілів, внаслідок чого загинуло 6 осіб. 

Раніше в Одесі сталася аварія за участі маршрутки та чотирьох легковиків.

Поділитися