01 лютого 2020 р. 09:20

В Одесі будівлю «Укрзалізниці» віддали підприємцям: прокуратура не згодна

В Одесі будівлю «Укрзалізниці» віддали підприємцям: прокуратура не згодна

Прокурори прокуратури Одеської області скерували до суду позов про скасування реєстрації права власності на нерухоме майно АТ «Українська залізниця» площею 520 квадратних метрів у Малиновському районі міста.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області. 

Прокуратура вказує, що державний реєстратор Одеського міського управління юстиції на підставі скасованого рішення арбітражного суду Одеської області та рішення районної адміністрації про присвоєння нової поштової адреси за одним із підприємств зареєстровано право власності на будівлю залізниці.

Разом з тим, прокурори встановили, що цей об’єкт є однією з будівель цілісного майнового комплексу площею понад 4 тисяч 800 квадратних метрів, який належить державі в особі Міністерства інфраструктури України.

Нагадаємо, раніше прокуратура Одеської області скерувала до суду позов про припинення права постійного користування землями сільськогосподарського призначення площею понад 735 га у Роздільнянському районі, з наступним скасуванням державного акта, та визнання права власності на вказані землі за державою.

 

Поділитися