12 липня 2020 р. 13:01

В центрі Одеси горить будинок: рятувальники намагаються ліквідувати пожежу (оновлено)

В центрі Одеси горить будинок: рятувальники намагаються ліквідувати пожежу (оновлено)

Будинок на розі вулиці Буніна та Олександрівського проспекту загорівся сьогодні, 12 липня, біля 11 години ранку. 

Як повідомляють у пресслужбі ДСНС в Одеській області о 11:02 до Служби порятунку «101»надійшло повідомлення про пожежу у триповерховому житловому будинку у Одесі по вулиці Буніна, 35. По прибуттю на місце виклику рятувальників встановлено загоряння на другому і третьому поверсі та даху житлового будинку. Площа пожежі становить 700 метрів квадратних.

Підрозділи ДСНС працюють за підвищеним номером виклику. До гасіння пожежі залучено 18 одиниць пожежної техніки та 60 чоловік особового складу .Наразі триває локалізації пожежі.

Наразі рятувальники намагаються ліквідувати загоряння, відомо що одному з працівників ДСНС стало зле і його госпіталізували. 

Пожежники проливають дах. У будинку відключили газ. Олександрівський проспект частково перекритий. За попередніми даними, рятувальникам вдалося локалізувати вогонь в квартирі, але дах продовжує горіти. З будинку продовжує валити дим. Рятувальники намагаються гасити будівлю з двору на Буніна. Прохід стороннім туди заборонений.

14:57 пожежа на Буніна, 35 ліквідована. Проводиться розборка та проливка конструкцій. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі - встановлюється. Під час гасіння пожежі врятували кролика.

ФОТО: ДСНС

ВИДЕО: УСІ

Нагадаємо, прокурори скерували до Приморського районного суду Одеси обвинувальний акт стосовно одного із співвласників готелю, старшого адміністратора та адміністратора, які підозрюються у порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що призвело до виникнення пожежі у готелі «Токіо Стар» в Одесі.

Також раніше прокурори скерували до Приморського районного суду Одеси обвинувальний акт стосовно директора одеського коледжу, завідувача господарством, завідувача денним відділенням економіки та підприємництва та колишнього заступника директора з адміністративно-господарської роботи, які підозрюються у порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що призвело до виникнення пожежі в освітньому закладі по вулиці Троїцькій в Одесі.

Поділитися