21 серпня 2020 р. 10:35

Уряд передав у держвласність майно у Ізмаїлі для розміщення нацгвардійців

Уряд передав у держвласність майно у Ізмаїлі для розміщення нацгвардійців

Кабінет Міністрів України на засіданні 19 серпня ухвалив рішення про передачу в державну власність будівель у Ізмаїлі для розміщення підрозділів Національної гвардії України. 

Про це повідомили у пресслужбі Кабміну. 

Зокрема, проєктом розпорядження передбачається передати з власності територіальної громади Ізмаїла будівлі та споруди на вулицях Холостякова, 43 та на Соборній, 29, які на сьогодні не використовуються. Площа зазначених приміщень дає можливість організувати розміщення та проживання особового складу офіцерів та військовослужбовців за контрактом у кількості орієнтовно до 80 чоловік.

У пояснювальній записці до постанови зазначається, що військова частина 3058 Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, що розташована на вул. Нахімова, 407 у Ізмаїлі, не має змоги організувати проживання для офіцерів та війсковослужбовців за контрактом.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України вирішив не передавати порожню будівлю Національного банку України в центрі Одеси Державному архіву в Одеській області.

Поділитися