27 березня 2020 р. 11:48

Управління капбудівництва у черговий раз проводить закупівлю квартир в Одесі

Управління капбудівництва у черговий раз проводить закупівлю квартир в Одесі

Управлінням капітального будівництва Одеської міської ради за рахунок бюджетних коштів проводиться закупівля квартир для забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

Про це повідомили у пресслужбі муніципалітету. 

Квартири купуються в межах міста Одеси в зданих або споруджуваних житлових будинках з терміном введення в експлуатацію до 1 липня 2020 року, або на вторинному ринку за найбільш низькою ціною.

Квартири мають бути самостійними, з усіма зручностями і відповідати встановленим санітарним і технічним вимогам: придатні для проживання, тобто з повним внутрішнім оздобленням, в житлових будинках, які не належать до старого, ветхого та аварійного фондів.

Грошові кошти за квартиру перераховуються на підставі нотаріально оформленого договору через органи Держказначейства на розрахунковий рахунок продавця за безготівковим розрахунком у гривні.

Вартість квартири повинна включати в себе всі витрати, пов'язані з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів.

Нагадаємо, у лютому Управління капітального будівництва пообіцяло завершити 15-річне будівництво будинку на Бочарова в поточному, 2020 році. 

Поділитися