15 червня 2020 р. 13:10

Умисне вбивство з позначкою «природня смерть»: поліція розслідує загибель спортсменки під час марафону

Умисне вбивство з позначкою «природня смерть»: поліція розслідує загибель спортсменки під час марафону

Слідчі Суворовського відділу поліції розпочали розслідування за фактом загибелі спортсменки Катерини Катющевої, яка померла в Одеській обласній лікарні.

Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції в Одеській області.  

Попередньо подію кваліфікували за ч.1 ст.115 (умисне вбивство з позначкою «природня смерть») Кримінального кодексу України. 

За даними поліції, повідомлення про зникнення 32-річної учасниці ультрамарафону надійшло до поліції ввечері 13 червня. Пошуки жінки тривали декілька годин і зрештою поліцейські знайшли її у непритомному стані біля Куяльницького лиману. Для надання медичної допомоги постраждалу від теплового удару одразу ж доставили до лікарні.

Про те, що 14 червня, о 20.00, пацієнтка померла, поліцейським стало відомо від лікарів сьогодні, 15 червня, близько 10 години ранку.

Нагадаємо, прокурори Білгород-Дністровської місцевої прокуратури повідомили про підозру директору національного парку в Одеській області.  Про це повідомили у пресслужбі прокуратури региона. Посадовця підозрюють у блокуванні транспортних комунікацій, шляхом влаштування перешкод, та порушення нормальної роботи транспорту на річці Глибокий Турунчук. 

Поділитися