27 травня 2020 р. 12:15

Одесити зможуть подорожувати поїздами, але тільки при наявності масок

Одесити зможуть подорожувати поїздами, але тільки при наявності масок

«Укрзалізниця» розпочала продаж квитків на чотири рейси з Одеси та в Одесу, але квитки продаються лише на два місця у кожному купе - верхнє та нижнє. Також придбати проїзні документи у вокзальних касах можна лише при наявності маски.

Про це повідомили у пресслужбі підприємства. 

Продаж квитків відкрито на поїзди: №8/7 Одеса-Харків, №53/54 Дніпро-Одеса, №105/106 Київ-Одеса, а також №763/764 Київ-Одеса. 

Поїзди відправлятимуться у рейси з 1 червня. 

Пасажирів пускатимуть у вагони виключно у захисних масках. Вимірювання температури тіла буде здійснюватися при посадці до вагону. Крім того, буде забезпечена санобробка вагонів перед та після кожного рейсу поїзда, провідники будуть забезпечені засобами індивідуального захисту.

«З 8 ранку відсьогодні ми відкрили залізничні каси на всіх вокзалах країни. Працівники забезпечені засобами індивідуального захисту, поряд з касами розташовані антисептики, нанесена розмітка для забезпечення дистанції̈ між пасажирами», - повідомив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик

Пасажирам, які звертатимуться до залізничних кас без засобів індивідуального захисту, зокрема масок, квитки не продаватимуться, наголосили у підприємстві.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» з 18 березня призупинила внутрішнє залізничне пасажирське сполучення. Раніше «Укрзалізниця» припинила міжнародне пасажирське сполучення до завершення періоду карантину. 

З 17 березня Україна закрила міжнародне авіасполучення, а в ніч з 14 на 15 березня «Укрзалізниця» скасувала всі рейси до Польщі. Також була закрита низка пунктів пропуску на кордоні.

Фото: Одеська міськрада

Поділитися