13 лютого 2020 р. 20:27

У Білгороді-Дністровському проводиться санітарна обробка пасажирських автобусів

У Білгороді-Дністровському проводиться санітарна обробка пасажирських автобусів

Згідно з рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Білгород-Дністровської міської ради, з метою  проведення протиепідемічних заходів з недопущення занесення та поширення захворюваностей, викликаних коронавірусом, надане доручення публічному товариству "Північтранс" провести санітарну обробку всіх транспортних засобів, задіяних для перевезення пасажирів.

Про це повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровської міської ради.

Керівництво автопідприємства уклало договір з приватним підприємством "Дез-Ельтор" щодо щотижневого виконання робіт з профілактичної дезінфекції автобусів. Обробка проводиться з дотриманням санітарно-технічних правил та медико-санітарних норм, а також вимог щодо заходів суспільної і особистої безпеки відносно застосованих препаратів, на підставі методик і інструкцій, затверджених Міністерством охорони здоров'я України. Всі препарати, які застосовані для дезінфекції, сертифіковані, не представляють шкоди здоров'ю людини та покликані покращити санітарний стан салонів автобусів. Після обробки автобуси провітрюються, після чого вже виїжджають на маршрути.

У подальшому, після зниження порогового значення захворюваності у місті, процедура санітарної обробки салонів автобусів буде здійснюватися щомісячно. Таким чином у місті збираються підтримувати належний санітарний стан автобусів.

Нагадаємо, співробітники Одеського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України зафіксували летальний випадок через ускладнення грипу в Одесі.

Нагадаємо також, що співробітники служби охорони здоров'я одеського ринку «Сьомий кілометр» провели навчання у зв'язку з масовим занепокоєнням щодо коронавірусу з Китаю.

Поділитися