01 березня 2020 р. 12:40

У 2020 році в Ізмаїлі планують ремонтувати навіси у п'яти дитячих садках

У 2020 році в Ізмаїлі планують ремонтувати навіси у п'яти дитячих садках

Виконком Ізмаїльської міської ради в Одеській області планує ремонт п'яти дитячих садків, де будуть замінені навіси в тому числі, оскільки вони необхідні для проведення часу дітей на території садка і в негоду, і в жарку пору доби.

Роботи почалися з минулого року і вже частина з них вже ведеться, повідомляє Бессарабия Медиа.

Так, будується зливова каналізація, дитячий майданчик для дитячого садка «Маяк». Замінити навіси на ігрових майданчиках планують протягом трьох - чотирьох років.

У план по ремонту на 2020 рік увійшли такі дитячі садки: «Сніжинка» (ремонт покрівлі, установка протипожежної сигналізації), «Барвінок», «Дзвіночок», «Берізка» (ремонт покрівлі), «Веселка» (ремонт фасадів і карнизних відливів).

Нагадаємо, Управління капітального будівництва Ізмаїльської міської ради оголосило тендер, щоб вибрати підрядника якому заплатять за реконструкцію комунального дошкільного навчального закладу комбінованого типу ясла-садок №17 «Світлячок».

Ізмаїльська міська рада на сесії 31 січня передала нежитлові приміщення в місті під керування управлінню освіти. Йшлося про приміщення дитячих садків «Івушка» і «Світлячок», які передбачається відремонтувати і здати в експлуатацію.

Поділитися