07 серпня 2020 р. 20:12

Суд заборонив будівництво багатоповерхівок замість одного житлового будинку

Суд заборонив будівництво багатоповерхівок замість одного житлового будинку

Київський районний суд заборонив будівництво багатоквартирного будинку за адресою Рибальська балка, 1 де замість житлового будинку почали будувати дві багатоповерхівки.

Про це повідомив очільник муніципального управління державного архітектурно-будівельного контролю Олександр Авдєєв.

31 липня на ділянці стався скандал з місцевими жителями та правоохоронцями. Три земельні ділянки відвели для будівництва та обслуговування житлового будинку, але фактично тут почали будувати дві багатоповерхівки.

На вільній площі зробили склад будівельних матеріалів та сміття, що теж не сподобалося сусідам, але їм почали погрожувати якісь невідомі хлопці спортивної статури. 

Замовник будівельних робіт Олег Андрусик отримав 25 травня цього року дозвіл на будівництво приватного блокованого будинку на дві сім'ї . Але фактично тут вже продавали квартири в багатоповерховому «клубному будинку Felicita». 

Нагадаємо, в липні Управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради поскаржилося в поліцію через знищення пам'ятки архітектури в провулку Маяковського, 1 в центрі Одеси. 

Раніше Одеське територіальне управління «Укрзалізниці» звернулося до управління Державного архитектурно-будівельного контролю Одеської міської ради зі скаргою, що на земельній ділянці держпідприємства незаконно привласнили будівлю вантажників на станції «Товарна», крім того її реконструювали та добудували другий поверх.

Поділитися