08 грудня 2020 р. 11:49

Співвласник згорілого готелю «Токіо Стар» Вадим Чорний помер від коронавірусу

Співвласник згорілого готелю «Токіо Стар» Вадим Чорний помер від коронавірусу

Лідер партії «Союз Анархістів України» в Одесі, бізнесмен та колишній радник міського голови Одеси Вадим Чорний помер від інфекції коронавірусу. 

Про це 8 грудня повідомив анонімний телеграм-канал «Профессор Мориарти», також свої співчуття з приводу його смерті висловив депутат Одеської міської ради Михайло Шмушкович

Вадим Чорний народився в 1972 році.

Мав дві вищі освіти, економічну та юридичну, а також підготовку в області політичної філософії.

Бізнесмен. Власник одеських готелів «Зірка» і «Токіо-стар», будівлі колишнього ресторану «Київ» на Грецькій площі і споруджуваного паркінгу там же.

1994-1998 - депутат Одеської міськради.

У 1998 - 2002 рр. - мер міста Арциз Одеської області (На момент обрання Чорного було всього 26 років). Під час перебування на посаді міського голови Арциза повністю ліквідував місцевий міськвиконком. Апарат міської ради при ньому складався лише з 4 осіб.

Був кандидатом у мери Одеси в 1998 і 2010 роках.

Лідер партії «Союз Анархістів України» з 2002 року.

Директор комунального підприємства «Спеціалізований монтажно-сервісний підрозділ» (СМЕП) з 29 листопада 2010 року по 8 червня 2011 року.

Є автором книги «Ісус, який не знав Христа», в якій він робить висновок про тотальну фальсифікацію євангельських текстів з використанням популярних філософських доктрин того часу, і описів чудес, властивих релігій прилеглих народів.

Був радником мера з боротьби з корупцією.

Власник сайту «Храбро».

Нагадаємо, по сьогоднішній час Вадим Чорний був обвинуваченим у порушенні встановлених законом правил пожежної безпеки, що призвело до загибелі людей через пожежу в готелі «Токіо-стар», що сталася 17 серпня минулого року. В результаті тієї пожежі загинули дев'ятеро та постраждали 10 людей, що мешкали в готелі. 

В листопаді 2019 року судді Одеського апеляційного суду змінили запобіжний захід Вадиму Чорному з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо також, що за минулу добу на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 1 тисячі 43 осіб. Також зареєстровано 17 нових летальних випадків. 

Поділитися