02 вересня 2020 р. 11:34

Службове розслідування, через яке відсторонили директора департаменту комунальної власності, знов подовжили

Службове розслідування, через яке відсторонили директора департаменту комунальної власності, знов подовжили

Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився подовжити службове розслідування щодо дотримання керівництвом департаменту комунальної власності Одеської міської ради, встановленого порядку укладання договорів оренди на нежитлові будівлі, розташовані за адресою пров. Каркашадзе, 4.

Відповідне розпорядження оприлюднила пресслужба муніципалітету. 

Також в документі йдеться про нежитлові приміщення і споруди, які знаходяться на балансі комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеси» та розташовані за адресою: в провулку Шампанському, 12А. 

Цього разу розслідування подовжили до 25 вересня.

Раніше терміном закінчення розслідування визначили 1 вересня. А до того планувалося, що воно закінчиться 11 серпня. 

На період проведення службового розслідування відсторонили від виконання обов'язків  директора департаменту комунальної власності Одеської міської ради Олексія Спектора та його заступника – начальника управління орендних відносин та відчуження комунального майна департаменту комунальної власності Одеської міської ради Володимира Родіонова.

Нагадаємо, депутат Одеської міської ради Ольга Квасницька повідомила в липні, що Громадська організація «Центр всебічного, фізичного і психологічного розвитку інвалідів і дітей-інвалідів «А-Б-в-г-Дейка»» розпочала реконструкцію дитячого садка в провулку Каркашадзе.

Раніше депутат Одеської міської ради Ольга Квасницька запропонувала вирішити проблему з відновленням дитячого садка в провулку Каркашадзе, здавши його в концесію.

В квітні 2019 року двоповерхову будівлю покинутого дитячого садка в провулку Каркашадзе, 4, в черговий раз горіла. Тоді начальник управління капітального будівництва Одеської міськради Борис Панов заявив, що документацію по цьому садочку і ще по п'яти об'єктах, які потребують капітального ремонту, направили в Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

У листопаді 2018 року проєктна організація ТОВ «Інвестбуд холдинг» розробила  документацію на ремонт дитячого садка в провулку Каркашадзе. Однак питання фінансування «застопорилося».

У липні 2017 виконком Одеської міської ради на засіданні вирішив передати комунальному підприємству «Міське капітальне будівництво» на баланс та закріпити за ним на праві господарського відання нежитлову будівлю колишнього дитячого садка в провулку Каркашадзе, 4.

Це приміщення за пільговою ціною - одна гривня на рік - з 2014 року, згідно рішення Одеської міської ради, орендувала організація «Взаємодопомога та захист». Пізніше, 22 липня 2016 року, тут сталася пожежа. що викликала чимало побоювань серед одеситів щодо того, що замість дитсадка на цій території виросте забудова.

Поділитися