25 грудня 2020 р. 16:55

Саакашвілі обурився знищенням «хатинки одружень» в Одесі

Саакашвілі обурився знищенням «хатинки одружень» в Одесі

Колишній голова Одеської обласної адміністрації Міхеїл Саакашвілі обурився тим, що в Одесі прибрали «хатинку одруження», яку встановили за його головування ще в 2016 році для реєстрації експрес-шлюбів. 

Будівлю прибрали у ніч з 25 грудня і на її місці зараз працюють представники «Міськзелентресту», вирівнюючи грунт і кущі після демонтажних робіт.

«Мафія стирає всі мої сліди. Паралельно вони знову закривають пляж, який ми відкрили для одеситів, ще раніше вони вбили центр швидких адміністративних послуг і поширили проти мене абсолютно дику пропаганду. З огляду на все їх договорняки, в тому числі з людьми в Києві, я можу констатувати, що Одеса зараз повністю в руках мафії», - прокоментував подію Міхеїл Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, в січні 2020 року журналістів видання «Думська» і телеканалу «Думська ТВ» не пустили на засідання в Одеській облдержадміністрації, де вирішували, що робити з будиночком одружень, встановленим перед будівлею ОДА.

У 2017 році Одеський міський голова Геннадій Труханов пропонував перенести «хатку» в парк Шевченка.

«Хату одружень» побудували на клумбі перед будівлею Одеської обласної адміністрації під час перебування головою Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, для того щоб оформляти шлюби протягом доби.

Поділитися