21 липня 2020 р. 21:12

Ромські активісти зможуть взять участь у двох програмах

Ромські активісти зможуть взять участь у двох програмах

Для ромських активістів та активісток з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей проведуть практичне навчання у третій програмі «Ромська школа громадсько-політичної участі». Також ромські активісти та активістки можуть взяти участь у програмі менторської підтримки локальних ініціатив, які направлені на посилення участі ромської спільноти у житті громади.

На навчання у третій програмі "Ромської школи громадсько-політичної участі" анкети прийматимуться до кінця липня. Для участі у програмі відберуть 15 учасників та учасниць, відбір проводитиметься на конкурсній основі. 

У рамках програми менторської підтримки локальних ініціатив, які направлені на посилення участі ромської спільноти в житті громади, на конкурсній основі буде підтримано чотири локальних ініціативи, які будуть впроваджені протягом серпня – вересня 2020 року та не матимуть відношення до будь будь-яких передвиборчих заходів. Відбір ініціатив відбудеться до кінця липня 2020 року. Для участі також необхідно заповнити анкету.

Поділитися