15 липня 2020 р. 09:53

Ремонт мосту через Хаджибейський лиман обіцяють повністю завершити навесні наступного року

Ремонт мосту через Хаджибейський лиман обіцяють повністю завершити навесні наступного року

Капітальний ремонт мосту через Хаджибейський лиман триває з випередженням графіку і повне завершення всіх робіт та відкриття всіх шість смуг має відбутися вже навесні наступного року.

Про це повідомив керівник Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

«Будівельники вже влаштували монолітну залізобетонну плиту на правій стороні мосту. Ведуться роботи з установки карнизних блоків та перехідних плит. Також проводяться роботи з розширення лівого проїзду — бетонуються додаткові основи», — зазначив Максим Куций.

Також Максим Куций додав, що на об’єкті буде встановлено спеціальну WIM-систему контролю ваги. З її допомогою перевірка фур на перевантаження відбуватиметься автоматично, без втручання з боку людини. Це захистить трасу Одеса — Київ від невідповідальних перевізників.

WIM (Weigh-in-Motion) - системы динамического взвешивания транспорта в движении. 

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг Одеської області оголосила тендер для вибору компанії, якій заплатять за розробку робочої документації по технології дотискування статичним навантаженням грунтів підстав бурових основ фундаментів додаткових опор.

Нагадаємо також, що під час ознайомлення з інфраструктурними проєктами, які реалізуються на Одещині в межах програми «Велике будівництво», голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков доповів президенту Володимиру Зеленському, що серед знакових об'єктів – міст через Хаджибейський лиман. Це довгобуд, який зводиться вже 12 років.

Поділитися