19 серпня 2020 р. 12:02

Президент звільнив голову Подільської райдержадміністрації (оновлено)

Президент звільнив голову Подільської райдержадміністрації (оновлено)

Президент України Володимир Зеленський розпорядився звільнити з посади голови Подільської районної державної адміністрації Одеської області Світлану Назаренко.

Як йдеться у розпорядженні, посадовицю звільнили у зв’язку із закінченням строку повноважень президента України. 

Вочевидь йдеться про колишнього президента Петра Порошенка, який призначив Світлану Назаренко на посаду у 2019 році замість її колишнього керівника Руслана Пітака

13:00 Новим головою цієї районної адміністрації призначено Михайла Лазаренко. Людина з повністю аналогічним ім'ям, фамілією та по батькові є у списках депутатів Одеської обласної ради. В раді він є представником ВО «Батьківщина». Зазначається, що він наразі працює директором ПП «Балтська швейна фабрика» а ще двох фермерських господарств. 

   

Нагадаємо, станом на березень 2020 року більшість районів Одещини вже отримала нових очільників райдержадміністрацій, поки що нових керівників не мали Біляївська, Лиманська, Овідіопольська і Подільська РДА. 

Нагадаємо також, що у вересні 2018 року року президент України Петро Порошенко підписав два розпорядження, що стосувалися кадрових перестановок в Одеській області.

 

Поділитися