30 грудня 2020 р. 21:12

Постраждала жінка: водій автівки в Одесі в'їхав у літній майданчик кафе

Постраждала жінка: водій автівки в Одесі в'їхав у літній майданчик кафе

Жінку, на яку наїхав автомобіль, з травмами голови, грудної клітини та забоєм хребта «швидка» доставила у лікарню.

Як повідомили у пресслужбі Національної поліції, водій Nissan виїхав за межі проїжджої частини на газон біля закладу харчування на проспекті Шевченка та збив його відвідувачку.

Зі слів чоловіка, йому стало зле, тому він виїхав з дороги. Його теж госпіталізували.

Наразі обставини автопригоди встановлюються, вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Пoрушення правил безпеки дoрoжньoгo руху абo експлуатації транспoрту oсoбами, які керують транспoртними засoбами) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, загалом на загальнодержавних дорогах України за 10 місяців цього року сталося 3 тисячі 883 дорожньо-транспортних пригод, під час яких 948 людей загинули та 4 тисячі 819 травмувалися. 

Нагадаємо також, що Військова прокуратура Одеського гарнізону за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в Лиманському районі Одеської області між тягачем, що транспортував військову техніку, та Mercedes Sprinter, 17 листопада внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 425 КК України (Недбале ставлення до військової служби).

Мікроавтобуси Toyota Hiace та Mercedes Sprinter зіштовхнулися 15 листопада о 5:51 на  68 км автодороги Одеса — Рені в Білгород-Дністровському районі, поблизу села Старокозацьке Одеської області.

Водій автомобіля Toyota, який в'їхав в зупинку поранивши чотирьох людей, пояснив, що не впорався з керуванням через те, що намагався уникнути зіткнення з BMW. 

Поділитися