26 серпня 2020 р. 21:22

Одеську митницю очолить колишній керівник Донецької та Львівської

Одеську митницю очолить колишній керівник Донецької та Львівської

Новим очільником Одеської митниці призначили Дениса Пудрика, який раніше обіймав посаду заступника начальника цієї ж митниці.

Про це повідомили на сторінці Одеської митниці у Facebook.

Там розповіли, що до виконувати свої обов’язки Денис Пудрик почав з 25 серпня. Роботу в митних органах він розпочав у 1998 році з інспекторської посади. Раніше очолював Бердянську, Донецьку, Чернігівську, та Львівську митниці.

Нагадаємо, станом на червень Одеська митниця зібрала і перерахувала в державний бюджет 3 мільярди гривень в якості митних платежів, що на 70 мільйонів більше ніж планувалося. 

15 травня на засіданні колегії Державної митної служби за участі міністра фінансів Сергія Марченка та виконуючого обов’язки голови Держмитслужби Ігоря Муратова було прийнято рішення про припинення виконання обов’язків керівників восьми митниць, а керівникові Одеської митниці вручили попередження про наступне звільнення.

Трохи раніше ДБР заявили, що в Одеській митниці викрили на хабарі начальника одного з митних постів. Згодом у СБУ розповіли про корупційні схеми, у яких, за даними Спецслужби, були задіяні одеські митники.

Після цих заяв керівник Одеської митниці дав пресконференцію, на якій розповів, що особисто його ніхто не затримував, і ніяких підозр керівництво Одеської митниці не отримувало.

Поділитися