02 жовтня 2020 р. 17:30

Одеський міський голова перетасував співробітників

Одеський міський голова перетасував співробітників

Одеський міський голова Геннадій Труханов змінив своє розпорядження від 28 грудня 2019 року «Про штатну чисельність апарату Одеської міської ради та її виконавчих органів на 2020 рік».

Про це йдеться в повідомленні пресслужби муніципалітету. 

Зокрема міський голова зменшив чисельність адміністративно-господарського департаменту Одеської міської ради з 15 одиниць на 12 одиниць. Натомість департаменту бухгалтерського обліку, звітності та закупівель Одеської міської ради додали три штатні одиниці. Тож тепер в цьому департаменті будуть працювати не 12, а 15 осіб. 

Таким чином, штатна чисельність апарату Одеської міської ради та її виконавчих органів на 2020 рік, зокрема по виконавчому комітету Одеської міської ради, не змінюється.

Нагадаємо, в червні міський голова Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження про внесення змін до свого попереднього розпорядження, яким затверджувалася штатна чисельність апарату Одеської міської ради та її виконавчих органів на 2020 рік. 

У березні Труханов своїм розпорядженням збільшив штат апарату Одеської міськради одразу на 36 одиниць за рахунок резерву. А у лютому міський голова збільшив кількість працівників автотранспортного господарства.

Раніше, у січні, мер додав працівників у муніципальну службу розвитку торгівлі.

Поділитися