13 травня 2020 р. 19:14

Одеські тепловики хочуть розірвати договір з ГЕРЦ

Одеські тепловики хочуть розірвати договір з ГЕРЦ

Комунальне підприємство "Теплопостачання міста Одеси" (КП "ТМО") звертається до Господарського суду Одеси з позовом про розірвання договору з Фінансовою компанією "ГЕРЦ".

Про це повідомили у пресслужбі КП "ТМО"

За договором, який планують розірвати тепловики з "ГЕРЦ", остання надавала послуги з розрахунками населенням за спожите тепло.

"До такого розвитку подій спонукало порушення регламенту надання цих послуг з боку ФК "ГЕРЦ", незважаючи на неодноразові вимоги привести свою діяльність у відповідність до укладеного договору та чинного законодавства України", - заявили у комунальному підприємстві. 

Якихось інших подробиць у КП поки що не повідомляють. 

Зазначимо, що вже кілька місяців одесити не отримували платіжки з опалення. Раніше керівниця КП "ТМО" Ганна Позднякова повідомляла, що у квітні абоненти "ТМО" мають отримати платіжки за тепло, яке використали у лютому та березні, проте цього не сталося. 

"Рахунки не виставлялися через втручання сторонніх в роботу інформаційної системи, яке зараз розслідують правоохоронні органи. Наші програмісти відновлюють працездатність системи, і вже найближчим часом рахунки будуть розіслані нашим абонентам. У зв'язку з цим також не працює особистий кабінет на сайті, він запрацює одразу після того, як буде відновлена ​​працездатність нашої інформаційної системи", - зазначила вона. 

Варто додати, що особистий кабінет на сайті КП "ТМО" досі не працює. Проте, як тоді обіцяла керівниця тепловиків, штрафи та пеня одеситам за прострочення платежів у цей період нараховуватися не буде.

Нагадаємо, у лютому комунальне підприємство планувало запустити модернізацію свого обладнання.

Поділитися