03 листопада 2020 р. 19:28

Одеська мерія витратить 723 тисячі на сміттєзбірний майданчик в районі пляжу «Аркадія»

Одеська мерія витратить 723 тисячі на сміттєзбірний майданчик в районі пляжу «Аркадія»

Одеській міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про виділення коштів з міського фонду навколишнього природного середовища міста Одеси на проєктування та будівництво сміттєзбірного контейнерного майданчика в районі пляжу «Аркадія».

Як повідомляється в розпорядженні, кошти Департамент фінансів Одеської міської ради має перерахувати на рахунок департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради.

Йдеться про 723,8 тисячі гривень.

Нагадаємо, у вересні прокуратура планувала подати позови до суду з вимогою розривання договорів оренди, штучних ділянок пляжів в «Аркадії».

В квітні цього року Господарський суд Одеської області та Одеський апеляційний господарський суд задовольнили позови прокуратури і зобов’язали двох підприємців звільнити територію підпірної стінки у районі 13-ї станції Великого Фонтану, яка використовувалась як майданчик літнього кафе, площею 30 квадратних метрів, а також частину пірсу на 10-й станції площею 300 квадратних метрів.

Раніше Одеський окружний адміністративний суд задовольнив позов активіста Олега Михайлика до Управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради та заборонив товариству з обмеженою відповідальністю «Пансіонат Золотий Берег» та будь-яким іншим особам будувати на земельній ділянці в «Аркадії».  

А ще раніше Одеський окружний адміністративний суд відкрив провадження за позовом до Департаменту архітектури та містобудування Одеської міської ради про визнання протиправними та скасування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, що розташована на 13-й станції Великого Фонтану. 

Поділитися