03 травня 2020 р. 20:58

Одесити провели автопробіг проти забудови узбережжя

Одесити провели автопробіг проти забудови узбережжя

Близько 30 автівок сьогодні, 3 травня, проїхали вулицями міста. Таким чином одесити вирішили висловити свій протест забудові узбережжя та рекреаційних зон міста.

Оскільки на даний час діють обмеження на масові заходи, пов'язані із карантином через коронавірус, одесити вирішили саме таким чином висловити свій протест, пояснює організатор акції "Спільна мета" на своїй сторінці у Facebook.

Головна мета будпротесту - привернути увагу жителів міста і влади до незаконних будівництв, які, незважаючи на карантин, продовжуються в рекреаційних зонах міста та на узбережжі Одеси.

Стартувавши від 411-ї батареї, автівки проїхали, сигналячи, вулицями міста. Кінцевою точкою маршруту стала площа біля адмінбудівлі Одеської ОДА. Під'їхавши на проспект Шевченка до облдержадміністрації, активісти кілька хвилин проводили автомітинг.

"Наша команда активно виступає проти тотальної забудови міста, яка знищує міську інфраструктуру та масово зникають цілі санаторії, дитячі табори та інші рекреаційні об’єкти, а замість них зростають велетенські високоповерхівки. Ми наполягаємо, щоб усі вині посадовці були покарані, разом з недобросовісними забудовниками, які застосовуючи різноманітні схеми, остані роки, активно знищували наше місто", - йдеться на сторінці "Спільної мети" у Facebook.

Відео, фото: Спільна мета/Facebook

Поділитися