29 грудня 2020 р. 18:25

Нотаріус, що зареєструвала виконуючого обов'язки ОНМедУ, увійшла в ТОП-15 тих, на кого скаржилися

Нотаріус, що зареєструвала виконуючого обов'язки ОНМедУ, увійшла в ТОП-15 тих, на кого скаржилися

Видання «Наші гроші» зібрало перелік важливих фактів та подій у сфері юстиції, які відбулися протягом цього року та відокремили частину подій, які просто були на слуху.

Журналісти оприлюднили також перелік нотаріусів, на яких найбільше скаржилися цього року до Антирейдерської колегії Міністерства юстиції.

Серед тих, хто потрапив у ТОП-15, приватний нотаріус Одеського міського нотаріального округу Тетяна Дишлева, на яку скаржилися вісім разів. Окрім того, вона відома тим, що у 2018 році самовільно змінила виконуючого обов'язки ректора Одеського національного медичного університету. 

Окрім неї у переліку нотаріусів 17 осіб з Одеської області.

Загалом, до колегії протягом року скаржилися на 376 нотаріусів, при загальній кількості нотаріусів в Україні 5953. Тобто скаржилися на 6,3% нотаріусів від їх загальної кількості.

Окрім того, у ТОП-15 потрапив один державний реєстратор з Одеської області - державний реєстратор Комунального підприємства "Агенція реєстраційних послуг" Сергій Манюта.

Також в переліку 74 державних реєстраторів.

Із даними щодо скарг на всіх реєстраторів можна ознайомитися тут. Загалом, 2020 року скаржилися на 818 реєстраторів, при загальній кількості державних реєстраторів в Україні 1627. Тобто скаржилися на 50,28% реєстраторів.

Із 3719 суб'єктів оскарження в Антирейдерську колегію 565 скарг (або 15,2%) було на реєстраторів комунальних реєстраційних підприємств.

Поділитися