02 вересня 2020 р. 14:29

Нацполіція отримала в постійне користування землю під відділом в Білгороді-Дністровському

Нацполіція отримала в постійне користування землю під відділом в Білгороді-Дністровському

Голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций підписав розпорядження про надання Головному управлінню Національної поліції в Одеській області у постійне користування двох земельних ділянок.

Про це повідомила пресслужба Одеської ОДА.

Згідно з розпорядженням йдеться про ділянку площею 0,05 га із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування будівель тимчасового проживання на вулиці Тимирязєва, 19 в Білгороді-Дністровському та про ділянку площею 0,5 га на вулиці Тимирязєва, 21.

За адресою Тимирязева, 21 в Білгороді-Дністровському розташований відділ поліції та слідчий ізолятор.  

Нагадаємо в червні головне управління Національної поліції в Одеській області уклало угоду з ТОВ «Монолитбуд» про проведення капітального ремонту приміщень ізолятора тимчасового тримання ГУНП в Одеській області в Білгороді-Дністровському.

Це був вже не перший аукціон з вибору підрядника для ремонту приміщень в цій будівлі.

Так в жовтні 2019 року Нацполіція провела тендер і вибрала переможцем ТОВ «Будівельна компанія« Градо-Строй », якій передбачалося заплатити 4 мільйона 870 тисяч гривень, але заплатили з 4 листопада до 31 грудня 3 мільйони 600,1 тисяч гривень. При це 6 грудня цієї ж компанії заплатили 1 мільйон 269,8 тисяч гривень за переговорної процедурі.

 

Поділитися