26 грудня 2020 р. 14:04

На поховання радника Одеського міського голови виділили 128 тисяч

На поховання радника Одеського міського голови виділили 128 тисяч

Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про виділення про надання допомоги Олегу  Козирєву на організацію та проведення поховання батька.

Відповідне розпорядження оприлюднила пресслужба муніципалітету. 

Департаменту фінансів Одеської міської ради наказано перерахувати 128 тисяч гривень за рахунок коштів, що передбачені в кошторисі департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради за статтею "Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення".

Нагадаємо, радник Одеського міського голови з питань житлово-комунального господарства Михайло Козирєв увечері 21 грудня помер на 82 році життя.

Нагадаємо, у грудні з різних обставин померли відомі в Одесі та Україні люди: 

  • видатний український письменник та громадський діяч, Академік Міжнародної Академії науки, освіти, промисловості та мистецтва при ЮНЕСКО, визначний популяризатор української  національної культури в світовому масштабі Богдан Сушинський помер 24 лютого. 
  • Геннадій Кернес, що виграв вибори міського голови в Харкові помер від ускладнень, викликаних COVID-19, яким він хворів з вересня. 
  • Виконавчий комітет Подільської міської ради повідомив про смерть колишнього першого заступника міського голови Володимира Таранчука.
  • Лідер партії «Союз Анархістів України» в Одесі, бізнесмен та колишній радник міського голови Одеси Вадим Чорний помер від інфекції коронавірусу. 
  • Оперна співачка, педагогиня, професорка та завідувачка кафедри сольного співу Одеської національної музичної академії Галина Поліванова померла у віці 91 року. 
Поділитися