28 липня 2020 р. 22:16

На передплату періодичних видань для Національної бібліотеки Одеська ОДА виділила 36 тисяч

На передплату періодичних видань для Національної бібліотеки Одеська ОДА виділила 36 тисяч

Голова Одеської міської адміністрації Максим Куций підписав розпорядження про виділення коштів Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської ОДА. 

У розпорядженні йдеться про виділення 36,2 тисяч гривень для оплати витрат, пов’язаних з передплатою періодичних видань для комунальної установи «Одеська обласна універсальна наукова бібліотека ім. М.С. Грушевського».

Гроші виділяються за рахунок видатків, передбачених в обласному бюджеті на реалізацію заходів обласної комплексної програми «Культура Одещини – 2020- 2022 роки». 

Департамент культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації має до 24 грудня поінформувати обласну державну адміністрацію про цільове використання коштів.

Нагадаємо, Міністерство та комітет цифрової трансформації України вперше в Україні детально дослідило підключення бібліотек до фіксованого інтернету, та виявило, що 91,24% такого не мають.

Міністерство розробило інтерактивну мапу та форму, де можна перевірити дані нашого дослідження, наявність Wi-Fi в бібліотеках та залишити відгук, якщо знайшли невідповідність. 

Нагадаємо, Міністерство та комітет цифрової трансформації України вперше в Україні провели детальне дослідження підключення соціальних об’єктів до фіксованого інтернету, зокрема – шкіл та виявило, що 381 школа Одеської області не має якісного підключення до мережі інтернет. 

Поділитися