15 жовтня 2020 р. 08:43

На організацію Одеського кінофестивалю цього року ОДА виділила пів мільйона

На організацію Одеського кінофестивалю цього року ОДА виділила пів мільйона

Виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації В'ячеслав Овечкін підписав розпорядження про виділення коштів Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини. 

Як йдеться в документі гроші виділяють для оплати витрат, пов’язаних з організацією та проведенням ХІ Одеського міжнародного кінофестивалю.

Загалом на це виділили цього року 500 тисяч гривень за рахунок видатків, передбачених в обласному бюджеті на реалізацію заходів обласної комплексної програми «Культура Одещини – 2020-2022 роки».

Про цільове використання коштів департамент має відзвітувати до 1 грудня. 

Нагадаємо, у 2018 року голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов 4 вересня також підписав аналогічне розпорядження, але тоді йшлося про 2 мільйона.

Як пояснили тоді ІзбірКому в управлінні культури, два мільйона гривень - кошти на оплату витрат, передбачені програмою «Культура Одеської області на 2017-2019 роки», однак виплатити ці кошти виконавцям послуг можна було тільки по проходженню встановленої законом процедури.

Нагадаємо також, що 11-й Одеський міжнародний кінофестиваль, цього року вперше відбувався в онлайн-форматі з 25 вересня по 3 жовтня. 

Поділитися