04 лютого 2020 р. 14:47

На Одещині на карантин закрили майже 500 шкіл та дитячих садочків

На Одещині на карантин закрили майже 500 шкіл та дитячих садочків

Станом на вівторок, 4 лютого, у 17 районах області, 8 ОТГ та 6 містах частково припинили навчання у школах та прийом дітей у садки через високий рівень захворюваності.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської облдержадміністрації

Серед закладів освіти області призупинили освітній процес 337 закладів загальної середньої освіти, в яких навчається 164 274 здобувачів освіти.

У 152 дошкільних закладах області введено карантинні заходи. Заклади не відвідує 13 529 вихованців, у тому числі в Одесі.

Освітня діяльність призупинена у закладах освіти міст: Одеса, Білгород-Дністровський, Ізмаїл, Теплодар, Чорноморськ та Южне. Також школи та дитячі садочки не працюють у Ананьївському, Арцизьському, Балтському, Березівському, Білгород-Дністровському, Біляївському, Болградському, Захарівському, Іванівському, Ізмаїльському, Кілійському, Лиманському, Миколаївському, Овідіопльському, Окнянському, Роздільнянському та Саратському районах.

Крім того, карантин ввели у навчальних та дитячих закладах у наступних ОТГ: Авангардівська, Затишанська, Знам’янська, Коноплянська, Красносільська, Маяківськівска, Цебриківська, та Старокозацька.

Нагадаємо, школи Одеси на карантин закрили на два тижні. Згодом позакривали навчальні заклади в Ізмаїлі

Станом на 30 січня навчання було припинено у шести районах області та двох містах. Пізніше закрили дитячі садочки в Ізмаїлі, а вчора стало відомо, що закривають школи та садочки у Чорноморську.

Поділитися