16 серпня 2020 р. 13:27

Мешканці постраждалого від пожежі будинку перекрили вулицю через проблеми з водою і електрикою

Мешканці постраждалого від пожежі будинку перекрили вулицю через проблеми з водою і електрикою

Мешканці будинку №60 по улице Марсельскій перекрили 16 серпня вулицю Семена Палія. Люди з плакатами переходять дорогу на пішохідному переході і вимагають, щоб співробітники РЕМу провели перевірку в їхньому будинку. 

Одесити стверджують, що з часу пожежі в їх будинку минула вже доба й в електромережі будинку постійно проблеми з водою та електрикою.

Пожежа в будинку сталася 14 серпня. Прибулі рятувальники тоді встановили загоряння кабелів на другому і третьому поверхах, була загроза поширення вогню на житлові квартири. Рятувальні підрозділи працювали за підвищеним номером виклику. На десятому і 19-му поверхах проводилася евакуація людей з квартир. 

Між учасниками мітингу та водіями виникають суперечки та сутички через мітинг вже виниклі великі затори. 

ЖК «Острови» досі живляться від тимчасової лінії, яку проклали кілька років тому, після того як робітники під час ремонту теплової магістралі пошкодили підземну лінію електропостачання.

ВІДЕО: Думська.

ФОТО: Odessa.online

Нагадаємо, 7 липня група членів трьох гаражних кооперативів перекрили вулицю Центральний аеропорт в Одесі протестуючи проти знесення своїх гаражів, на місці яких передбачається будівництво перонного комплексу аеропорту. 

Поділитися