28 грудня 2020 р. 16:28

Літак з Дюссельдорфу не зміг сісти в Одесі через туман та полетів до Румунії

Літак з Дюссельдорфу не зміг сісти в Одесі через туман та полетів до Румунії

Літак авіакомпанії Ryanair, який віз пасажирів з Дюссельдорфу до Одеси не зміг сісти в аеропорту призначення через туман та сильний вітер. 

Як зазначили в пресслужбі аеропорту, капітан літака, покружлявши 40 хвилин, вирішив летіти у Румунію та посадити повітряне судно в Констанці. 

Окрім того, як зазначає видання "Думська", Boeing української авіакомпанії SkyUp кружляв над Чорним морем в очікуванні поліпшення погодних умов. Літак летить рейсом Стамбул - Одеса. Посадка за розкладом мала відбутися о 14:45, проте літак вже годину очікує в районі Одеси. Після години кружляння літак полетів до Києва. 

Нагадаємо, Boeing 737 авіакомпанії Turkish Airlines, що рік тому постраждав в Одеському аеропорту потрапив в аварію через помилку екіпажу. 

Два літаки: приватний Gulfstream G150 турецької авіакомпанії і Boeing 737 пошкодили собі шасі в Одеському аеропорту 21 листопада 2019 року, через що його робота була заблокована.

Однак події на цьому не закінчилися - ввечері того ж дня стало відомо, що сильний штормовий вітер зірвав з якоря танкер Delfi і сильний вітер став зносити судно до берегів Одеси. Довжина Delfi 60 метрів, ширина - 10 метрів, водотоннажність близько 1,6 тисяч тонн. Сильний вітер і шторм з висотою хвилі 2,3 метра, ускладнювали рятувальну операцію. В результаті судно сіло на мілину приблизно в кілометрі від пляжу «Дельфін». 

Вже 30 листопада надзвичайні події в одеському аеропорту з літаком Boeing 737, який пошкодив собі шасі при посадці через сильний вітер і танкера Delfi, що затонуло біля берегів Одеси стали приводом для жартів.

Так на одному з сайтів оголошень про продаж з'явилося оголошення про продаж Boeing.

«Продам літак Boeing 737-800. Легке б/в, майже 12 років. Трохи бит, але не фарбований. Made in USA. Літак трохи втомився від Turkish Airlines, тому захотів залишитися у матусі, так що продаю виключно своїм, за недорого і тільки кешем. Торг має місце бути», - йдеться в повідомленні.

 

Поділитися