26 травня 2020 р. 12:06

Лаяв однокласницю: одеситку оштрафували за погане виховання сина

Лаяв однокласницю: одеситку оштрафували за погане виховання сина

Приморський районний суд Одеси оштрафував одеситку за неналежне виконання батьківських обов'язків щодо виховання дитини.

Як повідомили у пресслужбі суду, відповідно до адміністративних матеріалів жінка повною мірою не виконувала свої батьківські обов’язки по вихованню сина, через що хлопець у школі знущався та обзивав нецензурною лайкою свою однокласницю.

Вчинення даного правопорушення тягне за собою попередження або накладення штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн).

За результатами повного та всебічного судового розгляду, суд виніс рішення про визнання одеситки винною у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 184 КУпАП, та призначив їй адміністративне покарання у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень.

Нагадаємо, у травні минулого року Приморський суд покарав батька школяра через буллінг. Тоді дванадцятирічний школяр, перебуваючи в приміщенні школи, висловлювався у бік своєї однокласниці образливими словами і кілька разів завдав їй рани кульковою ручкою.

Нагадаємо також, що в січні 2020 року народний депутат України Олексій Гончаренко («Європейська солідарність») зареєстрував в Верховній Раді України законопроєкт, що передбачає заборону школярам користуватися в навчальних закладах мобільними телефонами та іншими гаджетами.

Поділитися