08 червня 2020 р. 09:06

Кондиціонер, антивірус та комп'ютери: в Одеській ОДА вирішили оновити геопортал містобудівного кадастру

Кондиціонер, антивірус та комп'ютери: в Одеській ОДА вирішили оновити геопортал містобудівного кадастру

Голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций підписав чотири розпорядження про виділення коштів на оплату витрат, пов’язаних з оновленням технічного комплексу геоінформаційної системи та геопорталу містобудівного кадастру. 

Загалом на це виділено 72 тисячі 196 гривень.

Зокрема придбають персональний комп’ютер за 22,7 тис. грн, пакет антивірусного програмного забезпечення - 6,1 тис., придбання кондиціонера 9 тис. 846 грн, придбання комп'ютерного обладнання - 33 тис. 550 грн. 

Департамент фінансів Одеської обласної державної адміністрації має перерахувати управлінню з питань містобудування та архітектури зазначені кошти за рахунок видатків, передбачених в обласному бюджеті на реалізацію заходів регіональної комплексної програми з утворення (оновлення) містобудівної документації територій та містобудівного кадастру Одеської області на 2019-2021 роки.

Управління має до 28 грудня відзвітувати про цільове використання коштів. 

Нагадаємо, голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций підписав розпорядження про виділення коштів на стоматологічне лікування, зубопротезування високотехнологічними матеріалами учасників антитерористичної операції, воїнів - добровольців.

Раніше голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций також підписав розпорядження про виділення 4,5 мільйона гривень на надання матеріальної допомоги жителям області, які виявилися в скрутному становищі внаслідок непередбачених обставин.

Поділитися