01 листопада 2020 р. 15:58

Комісія з громадського бюджету підтримала ще 44 проєкти

Комісія з громадського бюджету підтримала ще 44 проєкти

Комісія з питань громадського бюджету Одеси-2021 розглянула на другому засіданні 62 проєкти і 5 проєктів після доопрацювання, ухваливши 44 проєкти.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Окрім того відхилено - 12 проєктів, відправлені на доопрацювання - 11 проєктів. Проєкти, за якими прийнято позитивне рішення Комісії, будуть винесені для відкритого голосування одеситів.

Нагадаємо, перше засідання Комісії з питань громадського бюджету Одеси-2021 відбулося 15 жовтня у Великій залі Одеської міської ради. За результатами розгляду комісія підтримала 16 проектів, а відхилила - сім. Ще п'ять проектів відправили на доопрацювання.

 

Нагадаємо також, що мешканці Одеси з 1 по 31 жовтня зареєстрували на платформі «Соціально активний громадянин» 131 проєкт громадського бюджету на 2021 рік.

Раніше Одеський міський голова Геннадій Труханов своїм розпорядженням затвердив склад комісії з питань громадського бюджету міста Одеси, роботу якої очолить заступник міського голови - директор департаменту фінансів Одеської міської ради Світлана Бедрега.

В травні Одеський муніципалітет організував школу для потенційних авторів проєктів Громадської бюджету, які прагнуть отримати знання про підготовку таких проєктів.

Комісія з питань суспільної бюджету Одеси підвела підсумки онлайн-голосування одеситів на платформі «Соціально активний громадянин» за великі проєкти.

Трьох засідань комісія підтримала 100 проєктів, з них: 27 малих проєктів і 73 великих. Великі проєкти - це ті, які припускають вартість від 500 тисяч гривень і вище.

Прокурори закінчили досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього директора Департаменту комунальної власності Одеської міської ради, підозрюваного у заволодінні понад 4 млн грн бюджетних коштів шляхом фальсифікації документів. 

 

Поділитися