09 грудня 2020 р. 15:27

Комісія одеського міського управління ДАБК дозволила капітальний ремонт узвозу Деволанівський

Комісія одеського міського управління ДАБК дозволила капітальний ремонт узвозу Деволанівський

Консультативно-дорадча комісія Управління Державного архитектурно-будівельного контролю Одеської міської ради 8 грудня проголосувала за видачу дозволу на капітальний ремонт узвозу Деволанівський протяжністю 761 метр від Єврейської вулиці до узвозу Карантинний. 

Про це повідомив голова управління Олександр Авдєєв. 
Капітальний ремонт об’єкта передбачає: 

  • заміну конструкцій пішохідних тротуарів, зовнішнього освітлення та водовідвідних споруд, водопроводу, каналізації, електричних мереж та мереж зв’язку, обладнанням для безпеки дорожнього руху.
  • збереження колектору: демонтується плита перекриття (у разі необхідності її заміни), його очищення, влаштування монолітних конструкцій (в місцях пошкоджень), відновлення відкритим способом (в місцях провалів) та влаштування трубопроводів.
  • ремонт проїжджої частини Деволанівського узвозу з влаштуванням дорожніх знаків, розмітки, в місцях сполучення проїзної частини з тротуарами та укладанням тактильної плитки.
  • перекладання міського водопроводу.
  • встановлення пожежних гідрантів. 
  • відновлення трубопроводів водовідведення та каналізації. 
  • капітальний ремонт зовнішнього освітлення з декоративним підсвічуванням мостів Новікова і Строганова зі сходами на вулиці Жуковського та Грецьку.

Нагадаємо, Управління капітального будівництва Одеської міської ради 12 серпня провело тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт узвозу Деволанівський. 

Переможницею стало ТОВ «Ростдорстрой», яке зголосилося робити ремонт за 193 мільйони 681,5 тисяч гривень.

Управління капітального будівництва Одеської міської ради уклало договір про розробку проєктної документації об'єкта «Капітальний ремонт спуску Деволанівський в Одесі».

Міськрада уклала з малим приватним підприємством «Технопроект» 13 березня. Проєкт повинен бути готовий до 31 грудня 2020 року. За роботу компанія отримає 1 мільйон 312 тисяч 866 гривень.

Обидві компанії увійшли до ТОП-10 рейтингу учасників публічних закупівель, проведених Службою автомобільних доріг в Одеській області в 2018 році, складений аналітиками Ініціативи прозорості в будівельному секторі (CoST). ТОВ «Ростдорстрой» тоді зайняло в рейтингу четверте місце, а ТОВ «Автомагістраль-Південь» - друге місце.

Нагадаємо також, що у цьому році Одеська міська рада освоїть 153,9 млн грн кредиту. За рахунок кредиту «Ощадбанку» планується на 10 мільйонів збільшити фінансування на проєктування та капітальний ремонт корпусу приймального відділення КУ «Міська клінічна лікарня № 11», а також 61 мільйон витратити на  капітальний ремонт вулиць Новощіпний ряд, Софіївська та узвіз Маринеска.

Поділитися