29 жовтня 2020 р. 22:22

Колишній керівник слідства в Одесі став головним борцем з торгівлею людьми в Україні

Колишній керівник слідства в Одесі став головним борцем з торгівлею людьми в Україні

Новим начальником реформованого департаменту протидії злочинності, пов'язаної з торгівлею людьми, та незаконної міграції Національної поліції України став одеський правоохоронець - підполковник поліції Сергій Пантелєєв.

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції сьогодні його познайомили з колективом департаменту. 

Зазначимо, що в березні Російський слідчий комітет порушив кримінальну справу стосовно співробітників українських правоохоронних органів. Таку реакцію в російських слідчих викликало затримання Ахтема Чийгоза. Про підозру йому повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі - начальник слідчого управління Сергій Пантелєєв.

В лютому слідчі Головного управління поліції Криму повідомили про підозру двом учасниками незаконного збройного формування так званої «самооборони Криму».

Сергій Пантелєєв народився 19 жовтня 1986 року. У 2008 році закінчив Одеський державний університет внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство» і «правоохоронна діяльність».

У 2012 році закінчив Одеський державний економічний університет.

У 2015-2016 роках очолював слідче управління ГУНП в Одеській області. З 2017 року і до недавнього часу керував слідчим управлінням ГУНП Автономної Республіки Крим.

Поділитися