08 лютого 2020 р. 14:45

Керівника ДАБІ в Одеській області через численні скарги відсторонили від обов'язків

Керівника ДАБІ в Одеській області через численні скарги відсторонили від обов'язків

В.о. голови ДАБІ України Олена Костенко відсторонила від виконання службових обов’язків чотирьох керівників терорганів, у тому числі, керівника департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції Василя Буюклі.

Про це повідомляє пресслужба ДАБІ України.

Керівника ДАБІ Одещини відсторонили від посади через численні скарги на посадовця.  Олена Костенко видала наказ, згідно з яким стосовно Буюклі буде порушене дисциплінарне провадження. Дисциплінарна комісія має провести необхідні заходи щодо визначення наявності ступеня вини, характеру і тяжкості дисциплінарних проступків, вчинених керівником тероргану.

Оскільки на даний час керівник ДАБІ в Одеській області перебуває на лікарняному, то фактично він буде відсторонений з моменту виходу на роботу.  

Додамо, що окрім Василя Буюклі в. о. голови ДАБІ відсторонила від виконання обов'язків директора департаменту ДАБІ в Запорізькій області Солоннікову І.М., директора департаменту ДАБІ в Харківській області Іванську Є.С . та начальника управління ДАБІ у Херсонській області Микитюка Д.М, а також заступника директора департаменту ДАБІ у Запорізькій області Дем’янова В. Ф та заступника начальника управління – начальника відділу нагляду за діяльністю уповноважених органів з питань архітектури та містобудування управління ДАБІ у Миколаївській області Єпіфанову Н.І.

Поділитися