11 вересня 2020 р. 12:06

Ізмаїл отримав власний туристичний логотип

Ізмаїл отримав власний туристичний логотип

Ізмаїльська міська рада затвердила офіційний туристичний логотип міста Ізмаїл, розроблений в рамках конкурсу, який проводила громадська організація «Придунайський центр громадських ініціатив» протягом червня-липня 2020 в рамках проекту «Промоція туристичного потенціалу старовинного міста Ізмаїл».

На участь в конкурсі надійшло 36 робіт від мешканців Ізмаїла та інших міст України, фізичних та юридичних осіб. 6 робіт-претендентів, обраних Інтернет-голосуванням, були винесені на розгляд оргкомітету конкурсу. Оргкомітет у складі 17 осіб - представників міської влади та громадського сектору, фахівців у сфері дизайну та образотворчого мистецтва, науковців – обрав переможцем роботу Антона Жукова, дизайнера українського офісу студії Артемія Лебедєва.

Туристичний логотип Ізмаїла базується на метафорі відображення літнього сонця в Дунаї. Знак підкреслює зв'язок міста з річкою і обіцяє приємний відпочинок на березі. Будучи складовою частиною бренда міста Ізмаїл як туристичної дестинації, логотип створено для використання на презентаційній, сувенірній, поліграфічній продукції, у зовнішній рекламі та в туристичній сфері, під час офіційних заходів. 

Нагадаємо, в вересні 2019 року Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про виділення коштів на придбання сувенірної продукції для презентацій під час іміджевих заходів.

Поділитися