19 січня 2020 р. 13:23

Директорка школи на Одещині отримала догану за перевищення службових повноважень

Директорка школи на Одещині отримала догану за перевищення службових повноважень

Відділ освіти, молоді та спорту Лиманської райдержадміністрації виніс догану директорці Олександрівської школи Тетяні Пиндак за перевищення посадових повноважень.

Як повідомляє група "Мій Лиманський район" у мережі Facebook, причиною цього стала ситуація у листопаді минулого року, коли Т. Пиндак ініціювала батьківські збори в школі, на які приїхали представники Красносільського сільської ради. За інформацією очевидців, вони агітували батьків за приєднання Олександрівки до Красносільської об'єднаної громади.

При цьому зустріч з батьками пройшла напередодні сесії Олександрівської сільради 12 листопада 2019 року, під час якої повинні були розглядати питання створення ОТГ у форматі «Фонтанка - Крижанівка - Олександрівка». Представники Красносільскої ОТГ заперечували, що причетні до організації зборів, а лише приїхали на запрошення батьків.

Після відповідного звернення жителя Олександрівки Руслана Демчука відділ освіти, молоді та спорту Лиманської РДА провів перевірку, результатом якої стала догана.

ФОТО: "Мій Лиманський район" / Facebook

Поділитися