14 вересня 2020 р. 20:26

Департаменту економічної політики обладміністрації додали шість співробітників та обов'язки

Департаменту економічної політики обладміністрації додали шість співробітників та обов'язки

Голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций підписав розпорядження про внесення змін до структури та граничної чисельності працівників апарату та структурних підрозділів ОДА.

Про це повідомили у пресслужбі адміністрації. 

Згідно з розпорядженням, функції Департаменту інвестицій, міжнародного та міжрегіонального співробітництва, який припинив існування на початку серпня, повинні виконувати співробітники Департаменту економічної політики та стратегічного планування. Задля цього Департаменту економічної політики додали шість одиниць. Загалом чисельність співробітників ОДА затверджена на рівні 680 осіб.

Нагадаємо, в липні голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций підписав розпорядження про внесення змін до структури та штатної чисельності працівників структурних підрозділів апарату ОДА. У розпорядженні йдеться про скорочення посади помічника патронатної служби апарату Одеської обласної державної адміністрації та введення посади радника патронатної служби апарату Одеської обласної державної адміністрації. 

В червні голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций підписав два розпорядження про зміни структури та граничної чисельності працівників апарату і структурних підрозділів адміністрації.

Раніше голова ОДА звільнив з посади свого заступника Віталія Свічинськогозвинувативши його в бездіяльності у вирішенні питання із затримкою виплат медичним працівникам. Сам Віталій Свічинський заявив, що губернатор всього лише задовольнив його заяву про звільнення, яку він написав у жовтні.

Роботу звільненого недавно Віталія Свічинського було перекладено на керівника апарату ОДА Дениса Мусієнка, в той же час Мусієнко залишився керівником апарату ОДА.

Нагадаємо також, що за кількістю радників Одеська ОДА посіла третє місце в Україні.  

 

Поділитися