08 листопада 2020 р. 17:55

Де поновлять продаж квитків на потяги в Одеській області з 9 листопада

Де поновлять продаж квитків на потяги в Одеській області з 9 листопада

Згідно з рішенням Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 9листопада буде відкрито продаж квитків із залізничних станцій: Берегове, Волосянка-Закарпатська, Великий Березний, Кострино, Перечин, Ставне, Ужгород, Пологи, Сарата, Кулевча, Шепетівка.

Про це повідомили у пресслужбі «Укрзалізниці». 

Зокрема з Одеси тепер знов можна їхати до Ужгорода, а також поновлюється продаж квитків на потяг Київ-Ізмаїл. 

Зазначимо, що Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій змінила епідемічне зонування. 

З 9 листопада в червоній зоні до Ізмаїла приєднається Чорноморськ. Біляївка та Теплодар, навпаки, опинилися в помаранчевій зоні, у якій наразі опиняються усі інші населені пункти країни.

Жовтих зон більше не буде.

Нагадаємо, дитячий садок «Джерельце» у місті Вілкове закрили через те, що в одного із співробітників підтвердили коронавірус, а він контактував з більшою частиною персоналу.

Нагадаємо також, що за минулу добу на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 371 особи.

Станом на добу 7 листопада, за даними РНБО, на території Одеської області коронавірус підтверджено в 502 осіб. За добу зафіксовано чотири летальні випадки та 460 пацієнтів одужали.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

 

Поділитися